Strenge Selectie

Selectieprocedure

Onze medewerkers zijn het ‘visitekaartje’ van uw bedrijf. Wij vinden dan ook dat we enkel de beste medewerkers moeten plaatsen. Hiertoe zijn wij in staat door een goede selectieprocedure.
Medewerkers die zich bij ons aanmelden worden zorgvuldig geselecteerd. De medewerkers die wij geschikt achten voor het recreatiewerk, nodigen we uit voor een trainingsweekend. In dit weekend zullen de basisvaardigheden voor recreatiewerk, zoals speluitleg, theater spelen en activiteiten organiseren worden aangeleerd, maar ook onderdelen zoals de normen en waarden en sfeer neerzetten komen aan bod.

De juiste match

Hoewel onze medewerkers van alle markten thuis zijn, springen sommigen eruit m.b.t. sport, creativiteit of theater. Om aan uw wensen en die van uw doelgroep te voldoen, doen wij ons uiterste best om een goede ‘match’ te maken tussen het bedrijf en de medewerkers.

Omdat medewerkers vaak een goede band krijgen met het bedrijf waar ze gaan werken en andersom, is het altijd mogelijk om na een geslaagd voorseizoen een voorkeur aan te geven voor een bepaalde medewerker voor het hoogseizoen.