Samenwerken met Recrateam

begeleider

Werkurenregistratis

klok.polarishrs.nl
Je klokt je gewerkte uren via Polaris.

login.polarishrs.nl
Hier log je in om je geklokte uren te accorderen. Doe dit elke dag.
Ook kun je hier eventueel klokfoutjes aanpassen. Bijvoorbeeld als je vergeten bent in te klokken.

Kilometeradministratie

Kilometerlijst PDF  ODT
We hebben altijd een ingevulde lijst nodig waarop je invult hoeveel je precies gereden hebt. Dit is een eis van de belastingdienst.
De kilometervergoeding kunnen/mogen we pas overmaken op het moment dat wij de lijst hebben. We raden je aan om een kopie voor jezelf te maken voordat je de lijst opstuurt.
Je mag de lijst ook digitaal invullen (download dan de ODT-versie).

(Als je een lease-auto van ons hebt, dan heb je een andere lijst die bij de betreffende auto hoort. Deze moet dan ingevuld worden in plaats van de lijst die je hier kunt downloaden)

 

Spulletjes die je op de camping neerlegt

Voor alle merchandising zoals CD’s, tandenborstels, etc.. die je op de camping afgeeft, vul je direct op de dag dat je het afgeeft het online formulier ‘neergelegd‘ in.

Wat je hier invult, brengen wij bij de camping in rekening. Dit doen we in principe na afloop van het seizoen. De inkoopprijs van de cd’s en shirts voor de camping is lager dan de verkoopprijs. Als een camping aan het eind van het seizoen cd’s en/of shirts overheeft, dan kunnen ze deze retourneren. (En die brengen we dus niet in rekening.) Graag niet overdreven veel cd’s en shirts op de campings neerleggen. Maar kijk reëel naar wat je denkt dat de camping kan/zal verkopen. Je kunt de cd’s altijd later weer bijvullen.

Er is een aantal campings waar de cd’s niet bij de receptie verkocht wordt.  (De camping krijgt dan geen rekening van de cd’s).
Als gasten van zo’n camping interesse in cd’s hebben, kunnen ze die het beste online bestellen.