Samenwerken met Recrateam

Beschikbaarheid herzien

 • Hieronder staat jouw doorgegeven beschikbaarheid.

  Indien je deze aanpast, vermeld dan onderaan bij de toelichting even wat je aangepast hebt.

  Wij hebben de meeste medewerkers nodig in de koningsweek, de meivakantie, het hemelvaart- en pinksterweekend en in de zomer van week 30 t/m 34.

  Het is fijn als je zoveel mogelijk periodes aanvinkt waarin je beschikbaar bent. (Ook als je niet al die periodes wilt werken)

  In de zomer moet je minimaal 3 weken (liefst 4) aaneengesloten beschikbaar zijn. 2 van die weken moeten vallen in de weken 30 t/m 34

  Als je solliciteert ná 1 maart, dan is het belangrijk dat minimaal 2 van je beschikbare weken vallen in de periode van week 31 t/m 34. Als dit bij jou niet het geval is, kun je wel gewoon solliciteren, maar zullen we kritisch kijken of je beschikbaarheid voldoende is. Als dat niet het geval is, mailen we je hier natuurlijk over.

 • Toelichting op je beschikbaarheid

  Mocht je in een beschikbare week een bepaalde dag écht niet kunnen, geef dan hieronder aan welke dag je niet kunt en naar welke plaats je op die dag moet reizen. Wellicht kunnen we hier dan omheen plannen.

  Als je hierboven je beschikbaarheid aangepast hebt, schrijf er dan bij wat je aangepast hebt.

  Een eventuele andere opmerking over je beschikbaarheid kun je hier ook kwijt.

 • Aantal weken werken in de zomer


  Hier kun je aangeven hoeveel weken je in de zomer ongeveer zou willen werken. Je kunt dus meer weken beschikbaar zijn dan je zou willen werken!

  Als het aantal weken, dat je wilt werken, een hard maximum is, schrijf dat hierboven bij de toelichting er dan even bij. (Bijvoorbeeld als je niet meer weken vrij krijgt van een ander baantje.)

 • Samenwerken met een vriend(in)

  Als je graag wilt samenwerken met iemand die je al kent, dan kun je dat hier aangeven.

  Wij zullen ons best doen om samenplaatsing in een gedeelte van je werkperiode te realiseren. Natuurlijk is dit onder andere afhankelijk van je beschikbaarheid en ervaring. Hoewel we ons uiterste best doen, kunnen we samenplaatsing nooit 100% garanderen. Houd er dus rekening mee dat er een redelijke kans is dat je niet samen geplaatst wordt. Wanneer je een kleine beschikbaarheid hebt (van bijvoorbeeld 3 weken) is de kans op samenplaatsing klein. Verder zullen we twee 16- of 17-jarigen in de meeste gevallen niet samenplaatsen, hoewel we altijd zullen kijken of hier toch mogelijkheden voor zijn.

  Mocht je hier vragen over hebben of mocht je willen weten hoe groot de kans op samenplaatsing in jouw specifieke geval is, overleg dan even met ons. Je kunt ons bellen of mailen.


 • Werken op zondag

  Op veel campings/vakantieparken is er op zondag recreatiewerk. Daarnaast hebben we ook enkele campings waar zondag de vrije dag is. Dit zijn soms christelijke vakantieparken.