Solliciteren bij FunSpace


 • Leuk dat je wilt solliciteren bij FunSpace.

  Wij zoeken enthousiastelingen uit de regio Arnhem-Elst-Nijmegen die het leuk vinden om met groepen (kinderen, jeugd, volwassenen) te werken en lasergame willen begeleiden.

  Wij openen binnenkort een lasergameruimte in Nijmegen-Noord genaamd 'Funspace' (www.funspace.nl) Wij streven een duurzame bedrijfsvoering na. Aan medewerkers die zich hier goed bij thuisvoelen, geven we de voorkeur. Zo zullen we zoveel mogelijk herbruikbare materialen gebruiken. (Nagenoeg geen wegwerpartikelen) en is de catering plant-based.

  Als Funspace-medewerker begeleid je lasergame, bereid je friet, snacks en serveer je drinken/eten. De grootste doelgroep zijn kinderfeestjes, maar er zullen ook jeugd/jongeren/volwassenen zijn die komen lasergamen.

  In eerste instantie zal het op oproepbasis zijn voor enkele uren in de week. Ideaal als bijbaantje. Wanneer de boekingen flink aantrekken, kan dit waarschijnlijk uitgebreid worden.

  Het gaat voornamelijk om:
  - woensdagmiddag
  - vrijdagmiddag en -avond
  - zaterdagmiddag en -avond
  - zondagmiddag en -avond

  We verwachten dat de woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag de drukste periodes gaan worden.

  Heb je interesse, ben je minimaal 16 jaar en ben je regelmatig beschikbaar op enkele van bovenstaande periodes, vul dit sollicitatieformulier dan even in.

  Geef daarbij aan op welke dagen in de week je regelmatig beschikbaar bent en waar je woont. En vergeet je telefoonnummer niet, zodat we je kunnen bereiken.

  Je hoeft dus niet altijd beschikbaar te zijn. Een wisselende beschikbaarheid is ook prima. Zo is combineren met een studie of met ander werk prima mogelijk.

  Als je onderstaand formulier invult, krijg je snel bericht van ons of we je uitnodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij FunSpace in Nijmegen-Noord.

  Wil je eerst meer info, bel ons dan even: (024) 4200020. 7 dagen per week. Ook 's avonds.

  Wie weet tot ziens!

 • (in jaren)
 • Stel je even kort aan ons voor, zodat we een beeld van je krijgen. En waarom zou je graag een bijbaantje bij FunSpace willen?
 • Geef hieronder per dagdeel aan of je beschikbaar bent of niet. Dit gaat in eerste instantie over de komende maanden.
  We begrijpen dat dit kan veranderen door bijvoorbeeld wijzigende verplichtingen voor school/studie

  De drukste dagen bij ons zijn: woensdag, vrijdag, zaterdag en wellicht zondag. Maar ook op andere dagen is er regelmatig werk.

  Je hoeft écht niet altijd beschikbaar te zijn. Het blijft natuurlijk een bijbaantje!
  Op het moment dat er een lasergameboeking is, kunnen we je vragen of je beschikbaar bent. Zo ja, dan kunnen we je daarvoor inplannen.