Laatste Info

Laatste informatie voor de trainingsdag

* GROEPSGROOTTE
De groepsgrootte van een groep op een trainingsdag is meestal ongeveer 15 personen. Er zijn 2 of 3 (of soms 1) groepen tegelijk op de trainingsdag.


* ONLINETRAINING
We willen je vragen om voordat je naar de trainingsdag komt thuis alvast de onlinetraining te volgen. Dit zijn 10 filmpjes van +/- 30 minuten per stuk.
Het is belangrijk om deze video’s te bekijken: zonder deze theorie kun je niet deelnemen aan de praktijktraining.

De onlinetraining kunnen jullie vinden op:
Recrateam.nl/training
Het wachtwoord hiervoor vind je in de mail die je gehad hebt van ons.


* PRAKTIJKDAG
Tijdens de praktijkdag gaan we alle theorie die je hebt geleerd in de praktijk brengen!
Zo krijgen wij een duidelijk beeld van je en kunnen we je nog van feedback voorzien. Enkele mensen zullen misschien nog afvallen naar aanleiding van de trainingsdag. Het komt namelijk wel eens voor dat we er op de dag zelf achter komen dat sommigen toch niet helemaal bij ons bedrijf passen.
We zorgen natuurlijk ook voor wat te drinken en snacken tussendoor.

CHILZ-jongerenwerker:
Voor jullie is er een extra video! Maar jullie moeten ook de overige filmpjes bekijken.

Veel succes met het kijken van de video’s!


* WAT MOET JE MEENEMEN NAAR DE PRAKTIJKDAG

  • Kladblok, schrift of papier
  • Pen(nen)
  • Lekkerzittende kleding (dit hoef je niet extra mee te nemen, maar je mooiste jurk aandoen is misschien niet zo handig)

Zeker niet vergeten:

  • Je ID-kaart of paspoort. (Geen rijbewijs!)
  • Duidelijke kopie van je Europese ID-kaart of paspoort. BELANGRIJK: Bekijk hier hoe je de kopieën moet maken. Kopiëren op de trainingsdag is niet mogelijk. Vergeet dit dus niet!

* ONE MINUTE OF FAME
Aan het begin van de praktijkdag is ‘THE ONE MINUTE OF FAME’ het moment waarop je jezelf presenteert aan de andere aanwezige potentiële medewerkers. Je krijgt één minuut (niet meer en niet minder…) de tijd om jezelf aan ons te laten zien en te overtuigen dat jij het recreatiewerk in je hebt.

Het is niet de bedoeling dat je jezelf ‘gewoon’ voorstelt maar doe iets origineels! Wees creatief en neem thuis de tijd om deze opdracht goed voor te bereiden. Dit is hét moment om een goede eerste indruk achter te laten. Het is natuurlijk extra leuk als je attributen of kleding meeneemt van huis voor jouw ‘one minute of fame’-moment.

Kortom: Wees creatief in wat je gaat laten zien en presenteer je als een echte recreatiewerker!

De One Minute Of Fame kan natuurlijk prima zónder muziek. Maar mocht je toch muziek willen gebruiken, dan kan dat niet via onze geluidsinstallatie. Je kan daarvoor wél je eigen telefoon op speakerstand gebruiken.
Ook het gebruik van een beamer of scherm van ons is niet mogelijk… (We willen jou aan het werk zien, niet een digitale presentatie.)


* LUNCH
Wij zorgen voor een lunch (friet met snack, broodjes en groente/sla), drinken en versnaperingen tijdens de trainingsdag.
Indien je een bepaald dieet hebt, kijk dan even op deze pagina.


* REISKOSTEN NAAR DE PRAKTIJKDAG

Voor de trainingen vanaf juni 2022 kun je een tegemoetkoming in je reiskosten krijgen. Zie hier: recrateam.nl/reiskostentoelichting
De eerste 10 euro van de tegemoetkoming zijn voor eigen rekening.
Lees de info op die pagina goed door. Zorg voor een account op ov-chipkaart.nl en stel het daar (vooraf) zo in dat je reisgegevens bewaard worden en dat je een transactie-overzicht kunt downloaden voor de declaratie. Ga je met de auto, lees dan de info op die pagina ook goed door.

Online je reiskosten indienen kan hier: Reiskostendeclaratie.


* TRAININGSLOCATIE, AANVANG, VERVOER, ETC…
Carbatinastraat 11
6515 GM Nijmegen
Gebouw Recrateam/ FunSpace

→ De trainingsdag duurt van 11.00 tot 16.00.
We starten stipt om 11.00, de inloop is vanaf 10.45 uur.

De locatie is goed bereikbaar met de auto. Er is voldoende gratis parkeerplaats voor de deur.

Reis je met het OV:
Er is een bushalte vlakbij. (Oosterhout, Oude groene straat, lijn 14 en lijn 331)


* JE BESCHIKBAARHEID
We willen je vragen om je beschikbaarheid zoals je die hebt doorgegeven te controleren.
Met de link in je email, kunt je je aangegeven beschikbaarheid bekijken en aanpassen. (Indien van toepassing.)

Mocht je hier vragen of opmerkingen over hebben: tijdens de trainingsdag is er ruimte om hier met ons over te praten. Je kunt op die dag ook je beschikbaarheid nog aanpassen. Dat kan gewoon met bovenstaande link op je smartphone.
Denk er verder nog eens goed over na hoeveel van die beschikbare weken je zou willen werken en of het voor jou acceptabel is wanneer we je (veel) minder of juist (veel) meer weken zouden willen inzetten. Dit kun je tijdens het weekend door middel van een formulier bij ons aangeven.

Mede op basis van je beschikbaarheid ben je geselecteerd.
De weken lopen bij ons van zaterdag t/m vrijdag. En het is een pré als je ook (eventueel enkele) vakantieperiodes beschikbaar bent in het voor- of na-seizoen. Kun je in bepaalde periodes niet een hele week, dan willen we dat ook graag weten. Wellicht kunnen we je dan toch ook nog inzetten!
Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd even telefonisch of per email met ons overleggen!


* TELEFOONNUMMERS
Tijdens de trainingsdagen zijn we bereikbaar op (024) 4200020


* FACEBOOK, TWITTER, INSTAGRAM
Facebook: http://facebook.com/recrateam
Twitter: http://twitter.com/recrateam
Instagram: http://instagram.com/recrateam


* AFMELDEN?
We hebben natuurlijk al veel voorbereidingen getroffen en hebben voor jou een plaatsje gereserveerd op onze trainingsdag. Maar als je door bijzondere (familie-)omstandigheden helaas plotseling niet meer in staat bent om naar de trainingsdag te komen, dan begrijpen we dat. Laat ons dit dan even weten. We overleggen dan even met je over een goede oplossing. Je verplaatsen naar een andere trainingsdag zou dan een mogelijkheid kunnen zijn. (Wil je je om niet dringende redenen alsnog afmelden, doe dat dan binnen 3 dagen nadat deze mail aan jou verstuurd is.)


* VRAGEN OF ONDUIDELIJKHEDEN?
Mocht je na het lezen van al deze informatie nog vragen hebben, dan kun je ons mailen of bellen op (024) 4200020.