Video uploaden

Voordat we je uitnodigen voor een trainingsweekend willen we je graag vragen om jezelf middels een video-opname aan ons te presenteren. Na het insturen van de presentatievideo krijg je van ons snel meer informatie over eventuele deelname aan een trainingsweekend!

Het maakt ons niet uit waarmee je het filmpje maakt.  Je kunt een Android-telefoon of -tablet, een iPhone/Ipad of een laptop/pc met webcam gebruiken.

Mocht je een video-bewerkingsprogramma gebruiken, exporteer het filmpje dan naar een .mp4-, .avi-, .wmv-, .ogv-, .mov, .mpg- of .mpeg-bestand. In Windows Movie maker doe je dat bijvoorbeeld met de functie ‘Film opslaan’. Dát geëxporteerde bestand kun je dan hieronder uploaden.

Aan de slag!

  • Belangrijk is een actieve houding. Zorg dat je STAAT tijdens de opname! Je benen hoeven niet in beeld. Dat is geen probleem.
  • Wij verwachten geen hoogstaande video’s. Denk er dus niet te moeilijk over. Je hoeft geen video’s te gaan editen, bewerken, etc.. Het gaat ons vooral om hoe je overkomt en hoe je voor de groep staat. Dus een snel opgenomen filmpje met je telefoon is goed genoeg!
  • Gebruik je een telefoon of tablet, houd je telefoon dan liggend tijdens de opname.

 

Je kunt je videobestand hieronder uploaden:
Vergeet niet om -NA- het uploaden op de ‘VERZEND-button’ te klikken!

Geen velden gevonden.

BELANGRIJK: Klik op de VERZEND-button nadat het uploaden klaar is!
(Dus wanneer er met groene letters ‘Your video has been uploaded.’ staat, klik je op VERZEND.)