Training & selectie

Selectie

Zit jij te springen om recreatiewerk te doen? Meld je dan snel online aan voor de leukste vakantiebaan van je leven! Na je aanmelding nemen we contact met je op met informatie over het trainingsweekend.

Trainingsweekend

Word je uitgenodigd voor een trainingsweekend, dan leer je tijdens een paar spetterende dagen de basisvaardigheden voor recreatiewerk. Hierbij kun je denken aan speluitleg, organiseren, sfeer maken en theaterspelen. Er komen allemaal enthousiastelingen op het trainingsweekend, dus naast dat je nieuwe dingen leert, maak je een weekend mee dat je niet snel meer zult vergeten!

Plaatsing

We hebben de intentie om iedereen die voor een trainingsweekend wordt uitgenodigd ook daadwerkelijk te gaan plaatsen op een camping of bungalowpark.
Mocht het werk je toch niks lijken na afloop van de training, dan kun je dat aan ons doorgeven. In de praktijk is het ook altijd zo dat we een aantal jongeren toch niet geschikt vinden n.a.v. het trainingsweekend. Het percentage afvallers verschilt sterk per training.

Daarnaast is het in de praktijk vaak zo dat enkele jongeren een lastige beschikbaarheid hebben. Onder andere hierdoor kunnen we nooit 100% garanderen dat we iemand inplannen.
Uiteindelijk is in de jaren 2007 t/m 2015 een overgrote meerderheid van alle getrainden aan het werk geweest!
Natuurlijk geeft dit geen garantie voor 2016. We zullen altijd iedereen individueel beoordelen. (We hanteren geen quotum)

Doorgroeien

Na een geslaagd seizoen, gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn om door te groeien. Meestal ga je door als meerderjaars naar een volgend niveau. Heb je leiderscapaciteiten, dan zou je door kunnen groeien naar teamleider en als je echt heel erg goed bent naar begeleider.

Trainingsdata

De basistrainingen vinden plaats op:
– vrijdagavond 3 maart t/m zondag 5 maart 2017
– vrijdagavond 24 maart t/m zondag 26 maart 2017
– vrijdagavond 7 april t/m zondag 9 april 2017
– vrijdagavond 28 april t/m zondag 30 april 2017
– vrijdagavond 9 juni t/m zondag 11 juni 2017
– vrijdagavond 16 t/m zondag 18 juni 2017
Iedereen die voor het eerst via ons gaat werken, volgt een training. De data van eventuele overige trainingen worden later vastgesteld.

Eigen bijdrage trainingsweekend

Voor deelname aan de training betaal je een eigen bijdrage van €32,50
Dit is slechts een klein gedeelte van de kosten. De resterende kosten nemen wij voor onze rekening.