Training & selectie

Selectie

Zit jij te springen om animatiewerk te doen? Meld je dan snel online aan voor de leukste vakantiebaan van je leven! Na je aanmelding nemen we contact met je op met informatie over het trainingsweekend.

Trainingsweekend

Word je uitgenodigd voor een trainingsweekend, dan leer je tijdens een paar spetterende dagen de basisvaardigheden voor het animatiewerk. Hierbij kun je denken aan speluitleg, organiseren, sfeer maken en theaterspelen. Er komen allemaal enthousiastelingen op het trainingsweekend, dus naast dat je nieuwe dingen leert, maak je een weekend mee dat je niet snel meer zult vergeten!

Plaatsing

We hebben de intentie om iedereen die voor een trainingsweekend wordt uitgenodigd ook daadwerkelijk te gaan plaatsen op een camping of bungalowpark.
Mocht het werk je toch niks lijken na afloop van de training, dan kun je dat aan ons doorgeven. In de praktijk is het ook altijd zo dat we een aantal jongeren toch niet geschikt vinden n.a.v. het trainingsweekend. Het percentage afvallers verschilt sterk per training.

Daarnaast is het in de praktijk vaak zo dat enkele jongeren een lastige beschikbaarheid hebben. Onder andere hierdoor kunnen we nooit 100% garanderen dat we iemand inplannen.
Uiteindelijk is in de afgelopen jaren een overgrote meerderheid van alle getrainden aan het werk geweest!
Natuurlijk geeft dit geen garantie voor 2020. We zullen altijd iedereen individueel beoordelen. (We hanteren geen quotum)

Doorgroeien

Na een geslaagd seizoen, gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn om door te groeien. Meestal ga je door als meerderjaars. Heb je leiderscapaciteiten, dan zou je door kunnen groeien naar teamleider en als je echt heel erg goed bent naar begeleider.

Trainingsdata

De basistrainingen vinden plaats op:
– vrijdagavond 6 maart t/m zondag 8 maart 2020
– vrijdagavond 27 maart t/m zondag 29 maart 2020
– vrijdagavond 17 april t/m zondag 19 april 2020
– vrijdagavond 15 mei t/m zondag 17 mei 2020
– vrijdagavond 5 juni t/m zondag 7 juni 2020
– vrijdagavond 19 juni t/m zondag 21 juni 2020
Iedereen die voor het eerst via ons gaat werken, volgt een training. De data van eventuele overige trainingen worden later vastgesteld.

Eigen bijdrage trainingsweekend

Voor deelname aan de training betaal je een eigen bijdrage van €12,50
Dit is slechts een klein gedeelte van de kosten. De resterende kosten (ruim € 100,-) nemen wij voor onze rekening.