Training & selectie

Selectie

Zit jij te springen om animatiewerk te doen? Meld je dan snel online aan voor de leukste vakantiebaan van je leven! Na je aanmelding nemen we contact met je op met informatie over de training.

Training

Word je uitgenodigd voor een training, dan leer je de basisvaardigheden voor het animatiewerk. Hierbij kun je denken aan speluitleg, organiseren, sfeer maken en theaterspelen. Er komen allemaal enthousiastelingen op de training, dus naast dat je nieuwe dingen leert, is de training iets dat je niet snel meer zult vergeten!

Plaatsing

We hebben de intentie om iedereen die voor een training wordt uitgenodigd ook daadwerkelijk te gaan plaatsen op een camping of bungalowpark.
Mocht het werk je toch niks lijken na afloop van de training, dan kun je dat aan ons doorgeven. (En soms komt het voor dat wij iemand toch niet geschikt vinden n.a.v. de training.)

Daarnaast is het in de praktijk vaak zo dat enkele medewerkers een lastige beschikbaarheid hebben. Onder andere hierdoor kunnen we nooit 100% garanderen dat we iemand inplannen.
Uiteindelijk is in de afgelopen jaren een overgrote meerderheid van alle getrainden aan het werk geweest!
Natuurlijk geeft dit geen garantie voor 2023. We zullen altijd iedereen individueel beoordelen. (We hanteren geen quotum)

Doorgroeien

Na een geslaagd seizoen, gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn om door te groeien. Meestal ga je door als meerderjaars. Heb je leiderscapaciteiten, dan zou je door kunnen groeien naar teamleider en als je echt heel erg goed bent naar begeleider.

Trainingsdata

In 2023 zijn onze trainingen op:
– za 18 maart 2023
– zo 19 maart 2023
– zo 2 april 2023
– zo 16 april 2023
– za 13 mei 2023
– zo 14 mei 2023
– za 10 juni 2023
– zo 11 juni 2023
– zo 18 juni 2023
– za 24 juni 2023
– zo 25 juni 2023
– zo 2 juli 2023
Iedereen die voor het eerst via ons gaat werken, volgt een training.

Gratis training inclusief lunch

Deelname aan onze training is gratis.
Ook de lunch, de tussendoortjes en het drinken op de training wordt door ons gratis aangeboden (geschikt voor vegetariërs en vegans).