Training & selectie

Selectie

Zit jij te springen om animatiewerk te doen? Meld je dan snel online aan voor de leukste vakantiebaan van je leven! Na je aanmelding nemen we contact met je op met informatie over een trainingsweekend of trainingsdag.

Trainingsweekend

Word je uitgenodigd voor een trainingsweekend of trainingsdag, dan leer je op één of meer spetterende dagen de basisvaardigheden voor het animatiewerk. Hierbij kun je denken aan speluitleg, organiseren, sfeer maken en theaterspelen. Er komen allemaal enthousiastelingen op de training, dus naast dat je nieuwe dingen leert, maak je één of meer dagen mee die je niet snel meer zult vergeten!

Plaatsing

We hebben de intentie om iedereen die voor een training wordt uitgenodigd ook daadwerkelijk te gaan plaatsen op een camping of bungalowpark.
Mocht het werk je toch niks lijken na afloop van de training, dan kun je dat aan ons doorgeven. In de praktijk is het ook altijd zo dat we een aantal jongeren toch niet geschikt vinden n.a.v. de training. Het percentage afvallers verschilt sterk per training.

Daarnaast is het in de praktijk vaak zo dat enkele jongeren een lastige beschikbaarheid hebben. Onder andere hierdoor kunnen we nooit 100% garanderen dat we iemand inplannen.
Uiteindelijk is in de afgelopen jaren een overgrote meerderheid van alle getrainden aan het werk geweest!
Natuurlijk geeft dit geen garantie voor 2021. We zullen altijd iedereen individueel beoordelen. (We hanteren geen quotum)

Doorgroeien

Na een geslaagd seizoen, gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn om door te groeien. Meestal ga je door als meerderjaars. Heb je leiderscapaciteiten, dan zou je door kunnen groeien naar teamleider en als je echt heel erg goed bent naar begeleider.

Trainingsdata

Vanwege de coronmaatregelen houden we in 2021 trainingsdagen in plaats van trainingsweekenden. De trainingsdagen zijn dan op dezelfde dagen als waarop de weekenden gepland zouden zijn. Alleen kom je dan maar op 1 dag i.p.v. een heel weekend.
– vrijdagavond 26 maart t/m zondag 28 maart 2021
– vrijdagavond 16 april t/m zondag 18 april 2021
– vrijdagavond 7 mei t/m zondag 9 mei 2021
– vrijdagavond 28 mei t/m zondag 30 mei 2021
– vrijdagavond 25 juni t/m zondag 27 juni 2021
– zaterdag 3 juli 2021 (allerlaatste kans!)
Iedereen die voor het eerst via ons gaat werken, volgt een training.

Eigen bijdrage trainingsdag of -weekend

Voor deelname aan de training betaal je een eigen bijdrage van €12,50
Dit is voor het eten op de training. De resterende kosten nemen wij voor onze rekening.