Als begeleider

Begeleider worden?

Wij vinden het erg belangrijk dat onze recreatiewerkers goede en persoonlijke ondersteuning krijgen van onze betrokken begeleiders. Op die manier zorgen we voor gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die op de diverse bedrijven een goed recreatieprogramma kunnen neerzetten.

Heb jij enorm veel recreatiewerk ervaring en ben je het uitvoerende recreatiewerk op campings ontgroeid, dan is een functie als begeleider wellicht iets voor jou!

Als begeleider begeleid je de recreatieteams op een aantal campings/bugalowparken en je bent tijdens vakantieperiodes een belangrijk aanspreekpunt voor de campings en de recreatiewerkers. Standaard ga je 2x per week bij elke camping langs.

Tijdens het bezoek bespreek je de activiteiten van de afgelopen dagen en bekijk je samen met het team de planning voor de komende dagen. Daarnaast is het natuurlijk van belang om te letten op de netheid van de recreatieruimte, of er materialen bijna op zijn en of de recreatiewerkers er verzorgd bij lopen.

Kun jij je vinden in het volgende profiel…

– VEEL recreatiewerk ervaring
– Bij voorkeur als teamleider gewerkt
– In het bezit van een rijbewijs
– Geen 9 tot 5 mentaliteit
– Veel beschikbaar in vakantieperiodes. (vooral meivakantie, hemelvaart, pinksteren en de zomer) En als je ook beschikbaar bent tijdens onze trainingsweekenden, kun je wellicht ook als trainer aan de slag!

…neem dan contact met ons op!

Je kunt ons bellen op (024) 4200020 (7 dagen per week, ook ‘s avonds) of stuur ons een uitgebreide email met cv naar info@recrateam.nl